Ratkaisu100teksti
aikajana_ratkaise

Video: Ratkaisu 100 Pasilan Veturitalleilla – katso miten Napue-gin sai alkunsa ja miten osaaminen tunnistetaan Startup Refugeessa

Ratkaisu 100 -haastekilpailun Suomen kiertue saapuu Pasilaan tiistaina 29.11. 

Pasilan Veturitalleilla voi kuulla lisää siitä, mistä Sitran Ratkaisu 100 -kilpailussa on kyse. Mihin voi voittaa miljoona euroa? Tapahtuma lähetetään suorana ja sitä voi katsoa täällä tai MTV:n Katsomossa.

Ohjelma klo 16-17.30: 

Näin maailman paras gini sai alkunsa

Miika Lipiäinen, CEO Kyrö Distillery

Kilpailuhakemus on miljoonan alku

Kalle Nieminen, Sitra

Osaamista ei voi hyödyntää, jos sitä ei ensin tunnista

Ilkka Peura, Startup RefugeesPuhujina on henkilöitä, joilla on omakohtainen kokemus osaamisesta. Puhujina muun muassa maailman maineeseen noussut Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäinen ja turvapaikanhakijoiden työllistymistä edistävä Startup Refugeesin Ilkka Peura.

Lisäksi tapahtumassa kuullaan viimeiset uutiset Ratkaisu 100 -kilpailusta! Tarkempi ohjelma on luettavissa tapahtuma-välilehdeltä. 

Ratkaisu 100 kiertää syksyllä 2016 ympäri Suomen, jotta kaikki kilpailusta kiinnostuneet voivat ottaa varaslähdön itse kisaan!

Jos käytät Internet Explorer -selainta videon katsomiseen, tarvitset Silverlight-liitännäisen. Lataa Silverlight täältä. Video käynnistyy ilman liitännäistä Mozilla Firefoxilla sekä Google Chromella.