Ratkaisu100teksti
aikajana_ratkaise

Skillhive

Vapautamme osaamisen lokeroistaan ja mahdollistamme sen yhdistämisen vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi. Yli organisaatiorajojen. Globaalisti.


Monimutkaisten ongelmien ratkaiseminen edellyttää usean eri alan asiantuntemuksen yhdistämistä ja rajat ylittävää yhteistyötä. Tällä hetkellä korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden osaaminen on kahlittuna yksittäisten organisaatioiden hallintohimmeleihin. Lisäksi perinteisten työsuhteiden ulkopuolella on valtavasti asiantuntemusta, jota yhteiskuntamme ei kykene hyödyntämään.

Ratkaisumme on verkossa toimiva osaamisalusta, joka vapauttaa osaajat lokeroistaan. Ratkaisun ytimessä on toimintatapa, jota kutsutaan parvityöksi. Parvet ovat nopeasti muodostuvia työryhmiä, jotka itseorganisoituvat ongelmien ja projektien ympärille osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Parvien muodostumista tuetaan tehokkaiden algoritmien, automaation ja datavisualisaation avulla. Tämä mahdollistaa osaamisen yhdistämisen joustavasti yli organisaatiorajojen. Parvityö lisää ryhmien monimuotoisuutta ja parantaa niiden edellytyksiä luoda uraauurtavia ratkaisuja. Alustan kautta ratkaisuja myydään globaalisti sekä julkisen sektorin että yritysten käyttöön. Ensimmäisenä pilottina on Tohtoriverkosto, joka yhdistää eri tieteenalojen osaajat.

Olemme intohimolla ja erittäin vahvalla asiantuntemuksella varustettu tiimi, jossa yhdistyy niin ihmistieteiden, tekniikan, hallinnon, tutkimuksen kuin liike-elämän osaaminen.

Seuraa meitä

Tiimi

Janne Ruohisto, KM, innostava ja innostuva sekä omalla esimerkillä johtava tiimin vetäjä, kansainvälisestikin palkitun parvityömallin ja sitä soveltavan Skillhive-palvelun luoneen Intunex Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Jaakko Naakka, FM, teknologiajohtaja, ihmislähtöisesti ajatteleva informaatioteknologia-alan osaaja, jolla on 10 vuoden työkokemus vaativista ohjelmistokehityksen tehtävistä.

Miia Kosonen, KTT, digitaalisen tiedonhallinnan t&k -tehtävissä, tietojohtamisen spesialisti ja Tohtoriverkoston yhteisöluotsi, jota innostavat eteenpäin tiedon vapaampi virtaus, yhteisöllisyys ja sosiaaliset teknologiat ihmisten arjen ja työn tukena.

Johanna Kotipelto, KTK, kokeileva virkamies valtioneuvoston kansliasta. Näkee ilmiöitä maailmalla ja yhdistelee niitä mielellään luodakseen mahdollisuuksia. Virkamiesten avoimen verkoston perustaja, muutoksentekijä.

Jussi Ahtikari, DI, sekä strategisesti että käytännönläheisesti ajatteleva ja tekniikkaa hallitseva liiketoiminnan kehittäjä, Intunex Oy:n hallituksen jäsen.

Ota yhteyttä

Janne Ruohisto

janne.ruohisto@intunex.fi

+358503572316

Tutustu tiimin ratkaisuun Ratkaisut-sivulla.