Ratkaisu100teksti
aikajana_ratkaise

Osaamisbotti

Osaamisbotti on henkilökohtainen ohjelmistorobotti oman osaamisen kehittämiseen.


​​​​​​​Organisaatioiden ja yhteisöjen osaamistarpeet muuttuvat nopeasti ja ihmiset oppivat yhä enemmän tutkintojen ulkopuolella. Siitä huolimatta osaamisen tunnistamiseen ja kehittämiseen ei ole käyttäjäystävällisiä ja moderneja työkaluja, jotka olisivat osa ihmisten arkea. Osaamisbotti ratkaisee tämän ongelman.

Osaamisbotti tukee esimerkiksi työnhakijaa keräämällä tietoja hänen kyvyistään keskustelemalla työnhakijan kanssa tutuissa viestintäkanavissa kuten WhatsApp ja Slack.

Osaamisbotti korvaa myös lomakkeiden ja kyselyiden täyttämisen keskustelumuotoisilla kysymyksillä. Osaamisbotti käyttää kieltä, joka saa aikaan toimintaa. Työnantajia ja yhteisöjä Osaamisbotti tukee ennakoimalla osaamistarpeita ja tulevaisuuden trendejä. Moniosaava tiimimme yhdistää upealla tavalla ihmistieteellisen, teknisen, kaupallisen ja design-näkökulman katu-uskottavaan toteutuskykyyn.

Tiimimme vahvuuksia ovat tietämys siitä, minkälainen kieli saa aikaan toimintaa, osaaminen verkkopalveluiden toteuttamisesta sekä tuntemus digitaalisista avustajista ja itsepalvelukäyttöliittymistä.

Seuraa meitä 

Tiimi

Tommi Koistinen, tiiminvetäjä, keynote‐guru, tekniikan lisensiaatti.

Jaana‐Piia Mäkiniemi, sosiaalipsykologi, tohtori, ihmisen ääni.

Jussi Lampainen, tiimin ohjelmistoarkkitehti, bottien ja rajapintojen supermies.

Janne Granfors, tiimin visuaalinen suunnittelija, HR‐osaaja.

Jari Ovaskainen, tiimin MBA-myyntitykki, asiakkaan ääni.

Ota yhteyttä

Tommi Koistinen

ttkoistinen@gmail.com

+358449719337

Tutustu tiimin ratkaisuun Ratkaisut-sivulla.