Ratkaisu100teksti
aikajana_ratkaise

LifeLearn

LifeLearn on maailmanlaajuinen markkinapaikka taitojen oppimiseen ja opettamiseen.


​​​​​​​Taitoja ei enää opita vain kouluissa, eikä työtä löydä toimistoista. Meidän on tartuttava toimeen, opetettava itseämme ja toisiamme.

LifeLearn on yhteisösovellus, jossa kukaan ei estä oppimista, vaan on itsestäsi kiinni kuinka pitkälle haluat edistyä. LifeLearn on sinulle, joka haluat auttaa ihmisiä, yhteiskuntaa ja yhteisöäsi ja samalla tarvitset toimeentulon ja tarkoituksen elämälle.

Yhteisöissä ovat jo mukana Kamputsean kätilöt, Turun yliopiston tutkijat ja opiskelijat, Suomen kengityssepät ja kirjailijat Indonesiassa – ja monia muita.

LifeLearnissä omistat tietosi ja identiteettisi ja voit jakaa tai myydä markkinalla sisältösi, työpanoksesi ja tuotteesi. Lopeta ilmainen duuni muiden pussiin ja ota aikasi hyötykäyttöön.

Tiiminä ymmärrämme ihmisenä olemisen haasteita, kansainvälisten ekosysteemien rakentamista, designiä, pedagogiikkaa ja motivaatiota. Olemme sitä mieltä, että kaikilla on oltava mahdollisuus, ikään, kykyihin, elinpaikkaan ja elämäntilanteeseen katsomatta. Ymmärrämme miten teknologia tukee ihmisen ja yhteisön tavoitteita. 

Seuraa meitä

Tiimi

Jussi Hurmola on rakentanut Symbian, MeeGo, Jolla ja EduCloud Allianssin ekosysteemejä ja tietää miten kansainvälisesti onnistutaan. 

Jaakko Roppola piirtää mahdottomat härvelit ystävällisiksi toiminnoiksi.

Tarmo Toikkanen tietää miten oppiminen on onnistunut ja epäonnistunut viime vuosikymmeninä.

Carita Savin tuntee ihmisen voimallistamisen periaatteet.

Jouni Viitanen ymmärtää elämän energian ja sen mikä saa ihmiset aktivoitumaan.

Ota yhteyttä

Tarmo Toikkanen

tarmo@lifelearn.fi

+3585060384

Tutustu tiimin ratkaisuun Ratkaisut-sivulla.