Ratkaisu100teksti
aikajana_ratkaise

Empatiakone

Empatiakone paikkaa empatiavajetta tarjoamalla mahdollisuuden tarkastella maailmaa toisen ihmisen näkökulmasta.


Maailmalla ollaan huolissaan totuudenjälkeisestä ajasta, valeuutisista, vihapuheesta ja kyvyttömyydestä asettua toisen asemaan. Myös Suomessa yhteiskunnallinen ilmapiiri on muuttunut. Mitä jos kriisipuheen sijaan nostetaan esiin kulttuuria, joka arvostaa toisen osaamista ja kokemusta? Ongelmien ratkaisemiseksi meidän ihmisten, yritysten ja yhteisöjen täytyy pelata hyvin yhteen. Tehdään Suomesta maailman empaattisin maa, missä osataan suunnata erilaisia tekoja ja tekemisiä kohti yhteistä hyvää.

Asetu konkreettisesti toisen nahkoihin. Kulje kilometri jonkun toisen kengissä ja eläydy hänen tarinaansa. Entä jos voisit katsella maailmaa hetken työtoverisi, pomosi tai asiakkaasi silmälasien läpi? Ehdottamastamme ratkaisusta konseptoidaan kaksi versiota: kaikille avoin Empatiakone sekä Empatiakone työyhteisöille. Kaikille avoin Empatiakone on kokeellinen tila, missä opetellaan empatiaa taitona. Työyhteisöversio etsii menestyksen avaimia yhteistyötaidoista, vuorovaikutuksesta, osaamisen jakamisesta ja tunteista. Ilman empatiaa syntyy tuotteita, joita kukaan ei tarvitse, kehnoa palvelua ja huonoa johtajuutta.

Tiimimme uskoo, että empatia on toimivin tapa tehdä asioita paremmin, nyt ja tulevaisuudessa. 

Seuraa meitä

Tiimi

Aino Heikkisen päämääränä on auttaa ihmisiä löytämään paikkansa ja löytää osaamista sieltä, mistä muut eivät sitä löydä. 

Ulla Teräs on konseptoija ja kehittäjä, joka haluaa tehdä kulttuurista helpommin lähestyttävää, koska kulttuuri muuttaa elämiä.

Virve Miettinen on vuorovaikutussuunnittelija ja yhteiskehittäjä, joka tekee uutta kaupunkia ja kulttuuria ihmisten kanssa, ihmisten ehdoilla ja ihmisille. 

Ota yhteyttä

Ulla Teräs

ulla.m.teras@gmail.com

+358503438393

Tutustu tiimin ratkaisuun Ratkaisut-sivulla.